Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2010 21:10 - СЪБУДЕТЕ ЧУВСТВЕНОСТТА СИ С …. ЕРОТИЧЕН МАСАЖ
Автор: thewildrose Категория: Лични дневници   
Прочетен: 897 Коментари: 0 Гласове:
0



Романтика, еротика, масаж – сякаш няма по-естествен път, водещ към пълното удоволствие и разтваряне в интимността.  Притеснявате се от това, имате лош опит или пък не сте сигурни, че ще се справите... – все неоснователни причини да се лишите от това прекрасно изживяване. 
Прочетете следващите редове и притесненията ви ще се удавят в нетърпението да опитате и вие... 
 Масажирането е част от любовната игра, и умението да се дава и получава масаж е много важно за постигането на хармонични и пълни интимни отношения. Не се плашете от думичката „умение”, тъй като най-важната част от това умение е просто да можете да се отпуснете и да се наслаждавате на докосванията на любимия човек
 Ако имате лош опит с масажирането, то или не е било с подходящият човек, или не сте избрали подходящият момент и настроение. Това е простимо и няма какво да ви пречи да опитате отново...
  
image

 

 

ПОДГОТОВКА:
 
 

 Преди да предприемете каквито и да било действия, помислете и за любимия/любимата си. Ако е изнервен или изморен, помогнете му да се отпусне – пригответе му топла вана или душ, пуснете лека музика, запалете няколко свещи. Бъдете изобретателни –може да направите обстановката подходяща само за няколко минути, докато той е в банята. 
 Спалнята е най-подходящото място за подобни начинания, но можете да озползвате всяко друго уютно и почистено място. Постелете чисти завивки и нахвърляйте няколко възглавници – освен удобството, те създават допълнителен уют на обстановката. 
 Ароматите, постигнати с ароматни свещи или други ароматизатори, е важно да са подходящи за случая, а не просто силни. Използвайте афродизиаци като бял мускус, амбра, иланг-иланг, сандалово дърво, 
жасмин. Ако познавате добре вкуса на половинката си, подберете ароматите според него - не е е задължително да се съобразявате с общоприетите мнения. 

 Използвайте масажно олио. Можете да използвате някоя от рецептите, които ще ви дадем по-долу, или да си купите някой от готовите продукти на пазара. Предимството на масажното олио е, че сгрява леко кожата и попива по-бавно от другите масла за тяло, така че да можете да се насладите на продължителен масаж. Ароматът на олиото също трябва да е съобразен със предпочитанията ви и с останалите аромати в помешението. 
 Музиката – лека и ненатрапваща се. Убедете се, че сте нагласили уредбата добре и няма да се налага да ставате, за да сменяте музиката. 
Идеи
Накарай гаджето си да си вземе гореща вана или просто да се изкъпе. Водата ще отпусне мускулите и ще отвори порите му. Сложи го да легне по лице с ръце встрани, като поставиш възглавници под лактите и бедрата му. Постели чист чаршаф отгоре му - повдигай го в зависимост от това коя зона от тялото масажираш.
Сложи лосион върху ръцете си и ги разтрий една о друга. Започни с леки ритмични движения по гърба, които преминават във все по-силни и продължителни. Масажирай бавно и повтаряй движенията. За по-голям натиск използвай тежестта на тялото си, а не силата на ръцете си.
От гърба премини към раменете, ръцете и дланите. После идва ред на дупето и краката. Обърни приятеля си с лице към теб и постави възглавниците под врата и коленете му. Масажирай скалпа и продължи с лицето, гърдите, коремната област, ръцете и краката.
Основни движения
- Дълги и плавни с цялата длан. Използват се навсякъде по тялото.
- С вътрешната част на дланта, без пръстите. Натиска се и се отпуска с въртеливи движени
- Едната ръка притиска, другата издърпва.
- Бързи движения с всички пръсти, които наподобяват удари.
- Дланите са поставени върху тялото, но се натиска само с палците.

Преди да започнете с еротичния масаж трябва да се подготвите, да използвате правилната техника и да имате предвид следните неща:
Основната цел на еротичния масаж е да се освободи умората от тялото и да се засили сексуалното напрежение. Защото масажът е увертюрата към любовната игра. Неговата философия е проста: повече ласки за по-къса дистанция. Основните правила са малко, но е добре да се придържате към тях.
Тъй като еротичният масаж изисква и двамата да бъдете голи, помещението трябва де е топло.
Постави хавлиена кърпа върху мястото, където ще извършваш масажа, за да не останат петна от масажното масло.
Подходящата атмосфера трябва да е налице. Запали свещ, може и повече от една зависи как ви харесва. Не използвайте ароматни свещи, защото смесицата от ароматите на свещта и на масажното масло може да предизвика главоболие.
Измий добре ръцете си с топла вода – малките нечистотии по дланите ти могат да подействат като шкурка върху кожата на любимия човек.
Използвай само слабо ароматизирани масажни масла.
Никога не изливай маслото директно върху кожата, а предварително го затопли в дланите си.
Не прекъсвай физическия контакт с любимия човек до края на масажа.
Винаги масажирай с бавни, галещи движения.image
Внимание: Ако партньорът ти има някакво възпаление или проблеми със сърцето и кръвообращението, по-добре пропуснете еротичния масаж.
Двамата предварително преценете докъде можете да стигнете по време на масажа.

Важно е масажираният да държи очите си затворени през цялото време. Самият факт, че стоиш гол/а в близост до него/нея, ще кара фантазията му/й да работи и да не потъва в сладки сънища.

Всяка една част от тялото си има своите особености и трябва да се масажират по определен начин.
ТЕХНИКА:
Главата
Седни зад партньора си. Енергично разтрий дланите си, за да ги заредиш с топлина и енергия. След това ги постави да отпочинат върху челото му/й.
Постави лявата си длан върху дясната и леко натисни челото му/й. Преброй до десет и постепенно засили натиска. След това отдръпни дланите си, а след кратка пауза отново повтори.
Не спирай да галиш партньора си: масажирай кожата на лицето му с цяла длан, а след това само с върховете на пръстите си. Захвани отделни кичури коса и нежно ги отметни назад (без да опъваш).
Завърши масажа върху тази част от тялото с нежна целувка върху клепачите.
Коремът
Отново нанеси върху дланите си с масажно масло.Седни зад главата на партньора си и започни да галиш тялото му с цяла длан.След това се надвеси над него и прокарай длани с леки, кръгообразни движения по целия му/й корем – чак до хълбоците. Спри едва когато забележиш, че партньорът ти предпочита масажът да прерасне в нещо повече.Включи цялото си тяло в масажа (например като галиш корема му с гърдите си).
Вратът
Повдигни върху възглавница главата на любимия човек и леко я придърпай назад, така че да имаш възможност спокойно да гладиш тялото му по цялото протежение: от раменете и шията до основата на косата на тила.
Гърдите
Засили еротичното напрежение, като прокараш длани върху гърдите му/й и започнеш нежно да ги галиш (външната им част обикновено реагира по-чувствено на докосвания за разлика от вътрешната).
Никога не упражнявай натиск (дори и най-лек), когато масажираш гърдите, защото върху тях са разположени множество жлези. По-добре леко прокарай пръстите си върху тях, а след това повтори цялата тази траектория с устни.
Гърбът
Нещо много важно: никога не масажирай силно местата от тялото, където кожата съвсем леко покрива костите. По време на еротичния масаж обърни особено внимание на задните части на партньора си.
Постави дланите си върху задните части на любимия човек и бавно ги плъзни нагоре по продължението на целия гръбнак до тила. След това отново върни обратно.
Движи ръцете си с кръгообразни движения от горе надолу, като дланите ти се кръстосват по време на масажа, след това масажирай само с палци и само с върха на пръстите си.
Завърши масажа с нежно разтриване корените на косата. След това прокарай дланите си с галещи движения върху горната част на тялото по целия гръб.
ФИНАЛЪТ:
За финал легни гол/а до партньора си. Засили еротичното напрежение, като се концентрираш върху дишането му/й и се опиташ да влезеш в ритъм с партньора си. На този етап от масажа не предприемай нищо повече.
Започни с леки ухапвания на меката част от ухото, на устните, след това на извивката между врата и раменете, ръцете, зърната на гърдите….
Разкажи на любимия си еротична приказка и едновременно с това рисувай картини от нея върху гърба му/й.

 



Тагове:   масаж,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thewildrose
Категория: Лични дневници
Прочетен: 487761
Постинги: 293
Коментари: 438
Гласове: 759
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930